Keramik Aalborg Café ler Keramikcafé ler Keramikcafé AalborgSkip to main content

Hold og Workshops

Kurinuki – den japanske udskæringsteknik

Indhold:

Tag med på en rejse for at lære den smukke japanske kurinuki-teknik at kende. Kurinuki, som betyder ‘at udhule’ på japansk, er en traditionel teknik til at skabe keramik ved at udskære fra en enkelt blok ler. At udhule ler på denne måde er en meditativ proces, der skaber helt unikke værker.

Workshop information:

Målgruppe: Begyndere, let øvede
Datoer: Torsdag d. 30. maj kl. 19:00-22:00, eller torsdag d. 20. juni kl. 19:00-22:00
Underviser: Viola

Pris: 499,- inkl. ler, glasur og brændinger.

Max 14 deltagere på holdet.

Om underviseren:

Mit navn er Viola, og jeg er 28 år gammel. Gennem flere år har jeg haft fornøjelsen af at undervise børn i kunst, håndværk og design. Min passion for ler blev intensiveret under mit højskoleophold i 2023. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at inspirere og udforske kreativiteten sammen med jer.

5 uger ́s forløb med Emma – opstart uge 35

Indhold:

“Fri form” er workshoppen til dig der ønsker at skabe dit helt eget keramik. Du får mulighed for at virkeliggøre dine kreative ideer i keramik efter dine helt egne ønsker. Vi hjælper dig fra idé til færdigt produkt, så der er frit spil, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Her vil det primære fokus være formgivning med modelleringsteknikker, hvor du vil få en individuel vejledning i udførelsen af dit personlige emne. Du vil få indblik i teknikker som pølse- og pladeteknik, hvoraf du kan skabe brugsting eller skulpturer. Det kan bl.a. være krus, skåle, lysestager, vaser, navneskilte, husnumre eller et mere abstrakt kunstværk – som sagt er det kun fantasien der sætter grænser! Den sidste gang vil du glasere dine værker.

Hold Information:

Onsdage kl. 19-22
Datoer: 28.08, 4.09, 11.09, 18.09, 25.09. Mulighed for at fortsætte.

Underviser: Emma Gregersen

Pris: 1750,- inkl. 0,5 kg ler pr. gang, glasur og brænding. Kaffe m.m. kan tilkøbes. Ekstra ler kan tilkøbes for 50,- pr. 0,5 kg.

Max 12 deltagere på holdet.

Om underviseren:

Emma er en passioneret og dedikeret autodidakt-keramiker. Hun har gået på diverse kurser, bl.a. Engelsholm Højskole, og har sin egen butik og værksted i Svinkløv.

Du kan finde hendes værker her:

Studio Svinkløv – Instagram

Studio Svinkløv – Facebook