Keramik Aalborg Café ler Keramikcafé ler Keramikcafé AalborgSkip to main content

Eventrum

Skal du holde et privat arrangement? Måske en fødselsdag eller en polterabend, og vil I gerne have lidt private rammer? Så er vores eventrum noget for jer.

Her har I lokalet for jer selv, med plads til op til 12 personer. Booker I vores eventrum kan der laves aftale om selv at medbringe forplejning.

Vi har sammensat forskellige pakker til vores eventrum. Er det ikke helt det I søger, så tag endelig kontakt, og vi finder den rigtige løsning til jer.

Børnefødselsdag

Alle børn maler på et stykke udvalgt keramik. Der vil være skåle og krus at vælge imellem. Alle maler på en gave til fødselaren, det vil være et stykke lidt større keramik som en tallerken eller et fad.

Vi serverer lemonade, og I kan selv medbringe kage eller lign.

Varighed 2 timer. Minimum 8 deltagere.
Pris pr. barn 195,-

Info@keramikcafeen.com

Polterabend

Pakke 1

Vi stiller ler og instruktør til rådighed, og i løbet af tre timer vil I alle have lavet det fineste krus. Er I til lidt mere sjov og ballade, kan det også være tissemandsvaser eller vaginaskåle I laver 😉 Derudover maler I alle på et fælles fad, som bruden får I gave. Vi giver et glas bobler eller lemonade. I må selv medbringe mad, fx sandwich eller kage.

Varighed 3 timer. Minimum 6 personer.
Pris pr. person 499,-

Info@keramikcafeen.com

Pakke 2

Mal på keramik. Alle vælger en kop eller en skål. I må gerne selv medbringe mad, fx sandwich eller kage. Vi giver et glas bobler eller lemonade.

Varighed 2 timer. Minimum 6 personer.
Pris pr. person 299,-

Det er selvfølgelig også muligt at vælge andet end en skål eller et krus, så betaler I bare per styk og booker bord på almindelig vis.

Info@keramikcafeen.com

(*) Begge polterabend pakker kan også bookes som personalearrangement

Personalearrangement & team building

Tag personalegruppen under armen og hold jeres næste personalearrangement hos Keramikcaféen.

Vi tilbyder forskellige arrangementer eller skræddersyer et program ligesom I ønsker 🙂

Mal på keramik

Vi kan tilbyde et arrangement en hverdag i vores normale åbningstid, på en varighed af to timer. I maler på keramik, får en kop kaffe og en bolle med ost eller et stykke tærte. Vi udvælger nogen kopper og skåle som I kan vælge i mellem.

Varighed 2 timer. Minimum 10 personer.
Pris pr. person 299,-

Det er selvfølgelig også muligt at vælge andet end en skål eller et krus, så betaler I bare per styk og booker bord på almindelig vis.

Skab i ler

Slip jeres indre kunstner løs og lav f.eks. et unikt kaffekrus til kontoret 🙂 Vi stiller ler og instruktør til rådighed. Vi tilbyder en kop kaffe og en bolle med ost, eller et stykke tærte.

Varighed 3 timer. Minimum 10 personer.
Pris pr. person 499,- med instruktør eller 449,- uden instruktør

OBS: Kan også bookes som en almindelig skab i ler til 399,-, (instruktør og forplejning er ikke inkluderet).